Wat doet Superduo?

Superduo: Projecten die prikkelen, voor opdrachtgevers die durven. We bedoelen daarmee dat we mensen aanzetten tot loslaten, denken, uitproberen, fantaseren, samenwerken en combineren. Als opdrachtgever weet je niet precies wat er gaat gebeuren, en dat moet je maar durven. 

We bedenken en organiseren projecten met speelse diepgang.

Om er maar een paar namen op te plakken, het kan gaan om publieksactiviteiten, educatie, teambuilding en training, routes en omwegen, creatief advies, ontwerp en begeleiding.

Superduo werkt in principe voor iedereen. We vinden het wel belangrijk dat er een speciale wens is bij een opdrachtgever. Bijvoorbeeld de wens om deelnemers te laten nadenken over een bepaald onderwerp, of de wens om aan te zetten tot verandering.  Tot nu toe werken we voor organisaties, overheden, festivals, culturele instellingen, scholen en particulieren.

We leggen rode lopers over drempels, zaaien nieuwsgierigheid, we kijken naar kijken, grijpen je hand, nodigen uit tot flexibel denken en zorgen voor samenwerking. Wat kunnen we voor jou betekenen?

iets maken
zoek de weg
haha
kan buiten
kan binnen
ook voor jou
we love woorden
loslaten
brutaalN
kan lang duren
kan kort duren
goed voor de groep
subtiel
uitproberen
samenwerken
grof geweld gebruiken
iets doen
met meubel
zorgeloos mislukken
met geheime elementen
uitdagend
meer weten