Mijn leven 2.0
Publieksactivitieit over bouwen aan prettig leven

Prettig leven is belangrijk’ zegt Mijn leven 2.0. Deze organisatie biedt inspiratie en hulp voor een prettig leven, aan mensen met ziekte of lichamelijke beperking. Mijn leven 2.0 vroeg Superduo om een uitnodigende en interactieve presentatie van hun organisatie. Met die presentatie gaan zij op beurzen en andere plekken in gesprek met bezoekers. 

Mijn leven 2.0 gaf aan: onze vrijwilligers zijn vaak ervaringsdeskundig, een aantal van hen kan vanwege een ziekte of beperking geen auto rijden. We besloten in overleg om iets te maken dat met het OV vervoerd kon worden. De koffer bevat alle onderdelen van de presentatie, en kan met de steekkar makkelijk worden meegenomen. Ter plekke wordt de steekkar omgebouwd tot een wegwijzer. 

‘Help je mee bouwen aan prettig leven?’ Zo worden bezoekers uitgenodigd om zich te verdiepen in een van de 3 opdrachten. Hun antwoorden kunnen ze op blokjes schrijven. Samen vormen die blokjes een steeds groeiend bouwwerk over prettig leven, en een aanleiding om met elkaar in gesprek te gaan.

iets maken
zoek de weg
haha
kan buiten
kan binnen
ook voor jou
we love woorden
loslaten
brutaalN
kan lang duren
kan kort duren
geod voor de groep
subtiel
uitproberen
samenwerken
grof geweld gebruiken
iets doen
met meubel
zorgeloos mislukken
met geheime elementen
uitdagend
meer weten